Keski-Puulan Osakaskunta

Ajankohtaiset asiat

Troolisääntöä päivitetty

Keski-Puulan osakaskunnan vuosikokouksessa 2019 hyväksyttiin uudistettu troolisääntö. 

» Avaa troolisääntö tästä!

trooli1

Vuosikokous 2019

Vuosikokous järjestettiin 31.3.2019 Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelun tiloissa. Pöytäkirjan ja liitteet löydät täältä.

Järvilohta istutetaan 15.09. 2019

Puulaveteen istutetaan 15. elokuuta 2019 järvilohia 10800 kappaletta! 2800 kpl on nevanlohen ja saimaanlohen risteytyksiä ja loput 8000 kpl saimaanlohia. Molemmista puolet on virikekasvatettuja. Kalat ovat noin 15 cm pitkiä ja olleet tehoruokinnassa kesän yli. Kaikki istutettavat kalat on PIT- merkittyjä, joten pääsemme seuraamaan niiden eloa skannereiden avulla. Puulalla on tällä hetkellä runsaasti keväällä kuoriutunutta muikkua, joten ravinto ei lopu. Tällä menettelyllä vähennetään riskiä, että kaloihin iskisi vesihome ensi keväänä kalanviljelylaitoksella, kuten kävi kesäkuussa, jolloin 10 000 kappaleesta vain 1600 selvisi hengissä.

Istutus paikkoja on kaksi: Räätälinranta Mainiemessä ja Väisälänsaaren silta. Toivon kalastajilta harkintaa näiden alueiden kohdalla kalastuksen suhteen elokuun lopun aikana. Troolaajat ovat luvanneet rauhoittaa alueet kalastukselta.

Jos uistelijoilla on voimavaroja, niin haukia voisi kalastaa oikein urakalla istutusalueiden läheisyydestä pois. Liukkosen Kala Oy (puh. 044 308 67 94) on luvannut ottaa hauet vastaan ja maksaa niistä istutusrahastoon.

 

 

    flag ruotsi

 

Ajankohtaisia asioita

Lupamyynti

Osakaskunnan kalastuslupia myydään paikallisissa luvanmyyntipisteissä ja nettimyyntinä www.kalakortti.com enintään 10 pyydysyksikköön saakka sekä vetouistelulupia.

Lue lisää! 

Hae sivustoltamme

Back to Top
JSN Blank 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework